Autobiografía: general

CONFESSIONS D’UN EXCAPELLÀ DE TAÜLL . PARLA EL MOSSÈN DE PUIGCERDÀ, LLIMIANA I RIPOLLET (RIBES JUANATI, FRANCESC)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Confessions d’un excapellà de Taull explica la història de Francesc Ribes, un mossèn heterogeni que ha passat per les parròquies de Puigcerdà (1966-1970), Llimiana i altres pobles de la Conca de Tremp (1966-1977) i Ripollet (1978). El llibre parla de la seva infància a Taull, del seu pas pel seminari de la Seu d’Urgell, on s’hi va estar fins 1966, així com dels professors més significatius, els companys, les rutines diàries i el sistema disciplinar. Francesc Ribes també explica la gradual apertura al món exterior abans i després del Concili del Vaticà II i la insòlita història del pare Joan Quer. El llibre ofereix una mirada heterodoxa, mordàs i humana sobre la jerarquia eclesiàstica, el clergat i els laics dels anys seixanta i confessa el gradual desencant cap a la seva vocació, que el condueix a deixar l’església per convertir-se en professor. Confessions d’un excapellà de Taull és un relat mordaç i heterogeni, que parla sobre l’amistat, l’amor, el celibat i l’Església, amb una sinceritat descarnada i inusual.


LA PETJADA D’UN POLÍTIC NACIONALISTA DE BALAGUER. 1975-2014 (BORRÀS I GENÉ, JOSEP)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Autobiografia del mestre i polític Josep Borràs. L’any 1977 entrà com a militant de CDC i fou elegit aquell mateix any el primer president de CDC de Balaguer. Des de llavors inicià una llarga trajectòria política i social fins a l’actualitat. Així fou elegit diputat al Parlament de Catalunya per CiU durant les primeres IV Legislatures (1980-1995). A l’any 1987 fou elegit regidor de l’Ajuntament de Balaguer, i posteriorment el 1er. President del Consell Comarcal de la Noguera Durant la seva trajectòria política, també ha fet d’impulsor, fundador o president de diverses entitat cíviques o socials a Balaguer.


PASCUAL NO SOY UN PRINCIPE (PASCUAL FERNANDEZ LOPEZ)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Pascual sorprende a todo el mundo con un libro autobiográfico y con muchos detalles que no conoces. En él Pascual nos cuenta cómo es su intensa vida dentro del show-business, su relación con las mujeres, su trabajo en el Cuerpo Nacional de Policía, y nos descubre sin trabas su lado más íntimo: sus sentimientos, sus reflexiones, sus debilidades…, unas debilidades que lo humanizan. Se rebela ante el sambenito del eterno príncipe propiciado por su aparición en Un príncipe para Corina. En el interior del libro habrá reflexiones del autor, anécdotas, así como un pequeño álbum de fotos inéditas y en exclusiva, que van desde la más tierna infancia –pasando por la adolescencia– hasta el hombre adulto que es hoy. Además de un capítulo especial en el que responderá a preguntas que sus seguidores le han hecho a través de las redes sociales.