Edad de interés: a partir de 8 años

COMO SE FAI (DORLING KINDERSLEY , EQUIPO EDITORIAL)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

¿Preguntácheste de onde saen ese xeado e ese zume tan ricos? ¿E o vaso no que bebes? A diario utilizas obxectos elaborados: o xabrón para lavarte, a camiseta para vestirte, o xogo de bloques para xogar e o patinete para patinar. ¿Sabes como se fan? Abre este libro e o saberás.


Á SOMBRA DO LUEIRO DE PAPEL (GARCÍA TEIJEIRO ANTONIO)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

A Lúa é confidente de poetas e pintores, de soños, de esperanzas, e tamén é cómplice dos nenos que están a piques de nacer. A Lúa vístese de moitas cores, dorme polo día e érguese coa noite. Á súa sombra, goza destes versos, que son novos lueiros de papel.


LLUNY DE L’ALTIPLÀ (VILLALOBOS, TONI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Els Tirrova són uns curiosos animals que viuen segons els seus costums i tradicions, i res no els fa canviar. Dins la tribu, però, n'hi ha un de petit que qüestiona totes les decisions i que sempre vol saber el perquè de les coses. La seva curiositat l'enfronta amb el Consell d'Ancians i fa que decideixi marxar a veure món. Això el portarà a descobrir nous paisatges i altres personatges, i a coneixe's millor ell mateix, mentre viu un seguit d'aventures apassionants.


EL MAR I ELS OCEANS AL TEU ABAST

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Aquest llibre t'ajudarà a descobrir més coses sobre els taurons, uns formidables depredadors indispensables per a l'equilibri ecològic dels oceans; a comprendre el fenomen de les marees o aprendre a conèixer les aus del litoral...A més, et respondrà moltes preguntes sobre el fons marí i et concienciarà de la fragilitat de la seva riquesa, peruqè el futur de la humanitat depèn, en gran mesura, del mar.


GULLIVER SEGLE XXI (JORDI SIERRA I FABRA)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Sé que el que us explicaré us resultarà difícil de creure. Per molta imaginació que tinguem, per molt que somiem amb mons llunyans i inexplorats en els confins de les galàxies, quan la realitat és tan diferent i ens desborda, només queda lloc per a la sorpresa. Jo mateix, us ho juro, encara estic aclaparat pel que he viscut. Aclaparat i impressionat. Per això necessito explicar-vos-ho sense trigança, gravar-ho en el diari de bord de la meva nau perquè quedi enregistrat en el computador central. Quan hiberni per al llarg viatge de retorn, no puc saber del cert si em tornaré a des-pertar, si un lleuger, tot i que gairebé impossible, error de càlcul em durà a milions de quilòmetres de dis-tància de la Terra. O pitjor encara, si un meteorit em polvoritza, em podria convertir en pols còsmica, en un record que ben aviat passaria a l'oblit. En qualsevol cas, jo no sóc important; el meu relat, sí. I diré la veritat, sense afegir-hi ni treure'n res. Ho juro pel meu honor d'explorador galàctic (...).


RATÓNPOLIS. NOVELIZACIÓN . NOVELIZACIÓN (VV. AA.)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Roderick St. james, conocido como Roddy, vive en un apartamento de lujo en Londres. Tiene todo lo que una mascota puede desear: ropa de marca, un coche de lujo, y lo mejor para comer. La vida le sonríe, hasta que un día una rata de alcantarilla, de nombre Sid, invade la casa de Roddy. Antes de darse cuenta, Roddy se encuentra dentro del inodoro y Sid tira de la cadena... Ahora, la única forma de regresar a casa será con la ayuda de la energética Rita y su barco, el Jammy Dodger. Pero primero Rita y Roddy tendrán que escaparse de un sapo loco y sus secuaces, y vencerles en su abobinable plan.


VECINOS INVASORES. LIBRO DE COLOREAR Y ACTIVIDADES . LIBRO DE COLOREAR Y ACTIVIDADES (AA.VV.)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Verne, la tortuga, y sus amigos del bosque se despiertan un día de su largo sueño invernal para descubrir que hay un nuevo seto que cruza su bosque. El mapache RJ les asegura a todos que aquél mundo más allá del seto es la puerta hacia una vida mejor donde los humanos viven para comer, en vez de comer para vivir. Ahora se dispone a ayudar a los animales a descubrir que al otro lado del seto la vida será mucho mejor y habrá comida de sobra para todos...


BATMAN BEGINS. LA NOVELIZACIÓN (VV.AA.)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Antes de que Bruce Wayne pudiera convertirse en el héroe de las sombras que protege Gotham City, primero tenía que enfrentarse consigo mismo. La lucha de Bruce por vencer sus miedos le lleva hasta las montañas más altas del Himalaya, donde entrena para convertirse en ninja. También le lleva hasta las profundidades del submundo urbano, donde luchará con los villanos más despreciables. Debe convertir sus miedos en fortaleza y convertirse así en motivo de miedo para los criminales que han corrompido Gotham City y para aquellos que desean destruirla. La única posibilidad que tiene la ciudad de sobrevivir reside en la conversión de Bruce Wayne en Batman. ¡Incluye 8 páginas de fotos de la película!