SIERRA I FABRA

DOS DIES DE MAIG (INSPECTOR MASCARELL 4) (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Quarta entrega de la sèrie de novel·la policíaca ambientada a la Barcelona de postguerra, de Jordi Sierra i Fabra. L'ex inspector Miquel Mascarell descobreix quasi per atzar un pla per assassinar Franco durant la seva visita a Barcelona l'any 1949. 30 i 31 de maig de 1949. Francisco Franco, Caudillo d'Espanya, visita Barcelona, sumida en un clima d'eufòria i rendició a la dictadura. Però no tothom pensa igual i en dos dies, sota el silenci de la premsa, esclatarà una desena de bombes a la ciutat. En Miquel Mascarell, el darrer policia republicà que fa una nova vida al costat de la Patro, topa de cara amb un complot contra el dictador. Quan investiga l'assassinat d'un antic amic i company de la policia a petició de la filla d'aquest, descobrirà que pot capgirar la història del país. Si troba l'assassí potser no tindrà lloc l'atemptat. Si calla, el país pot haver d'enfrontar una nova guerra civil o un gir de cent vuitanta graus com a conseqüència de la mort del Generalíssim. La clau: dos dies de recerca aclaparat pel pes de la responsabilitat, unes hores durant les quals Mascarell caminarà sobre la corda fluixa. Serà el destí o la seva decisió el que marqui la resolució de tot plegat? Amb la rigorosa precisió històrica i les minucioses trames policials de Quatre dies de gener, Set dies de juliol i Cinc dies d'octubre, Dos dies de maig enfronta el veterà Miquel Mascarell amb tots els seus fantasmes, amb l'agreujant de saber que a les seves mans té la possibilitat d'aturar o accelerar el curs de la història.


CINC DIES D’OCTUBRE (INSPECTOR MASCARELL 3) (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Tercer llibre de la sèrie de novel·la policíaca ambienta a la Barcelona de postguerra, de Jordi Sierra i Fabra. Quan l'inspector Mascarell s'encarrega de la recerca d'un jove anarquista, descobreix que l'èxit de la seva investigació podria implicar la seva pròpia mort. 1948. Un any després d'abandonar el Valle de los Caídos en ser indultat, Miquel Mascarell, el darrer policia de la Barcelona republicana, ha refet la seva vida al costat de la Patro, la jove que ha salvat dues vegades. La visita d'un home temible que li fa un encàrrec estrany, buscar la tomba del seu nebot, mort el 18 de juliol del 36, tornarà a enfrontar el vell inspector amb els seus fantasmes i la seva supervivència, en una ciutat enrarida que acaba de viure una guerra i busca un nou futur. Durant aquests mateixos dies, a Madrid, un consell de guerra jutja el grup dels vuitanta, els maquis que continuen lluitant contra la dictadura. Quin secret amaga el cadàver d'aquell jove de qui busca la tomba, en un cara o creu a vida o mort, al cap de dotze anys dels fets, quan no en queden testimonis vius? Ambientada amb exactitud i precisió en l'Espanya de l'època, Cinc dies d'octubre és una novel·la que ens fa tornar al passat, potser per comprendre el present.


TU A SANTS I JO A MOLLERUSSA . UNA NOVEL·LA D’AMOR, BANDERES I URNES (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Jordi Sierra i Fabra rememora la setmana prèvia a l'1-O a través d'una història d'amor entre dos protagonistes amb ideals polítics enfrontats. La Meritxell i en Pau es coneixen en una nit boja. Al matí la Meritxell s'adona horroritzada que ell és «unionista» i en Pablo descobreix, no menys espantat, que ella és «indepe». Dos pols oposats que viuran al límit del 22 de setembre fins a l'1 d'octubre de 2017, debatint-se entre la passió i els ideals. Jordi Sierra i Fabra rememora aquesta setmana crucial amb una divertida però contundent història portada al límit per dos personatges superats per les circumstàncies però units per la bogeria de l'amor . Serà possible la pau?


SOLO UNA PELÍCULA AMARGA (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Un nuevo caso para el inspector Hilario Soler, que en los turbios años de la Barcelona del desarrollismo desvelará los secretos que rodean la muerte de un empresario de la construcción favorecido por el Régimen.Mayo de 1964. El inspector Hilario Soler es el encargado de investigar el asesinato de Gonzalo Romeu Sotomayor, uno de los constructores más importantes de Barcelona en ya desde después de la Guerra Final. El cadáver tiene una nota clavada en la frente con una chincheta en la que se lee una misteriosa nota manuscrita: «Por Simón».A partir de los primeros pasos de Soler y el subinspector Quesada, todo un mundo de intereses, odios y pasiones envuelve la investigación, que poco a poco irá derivando hacia algo mucho más oscuro, algo inimaginable que trascenderá más allá del presente y que tendrá sus raíces en el oscuro pasado de los protagonistas de la historia. Porque el pasado, como un corcho sumergido en el agua, siempre vuelve.«—¿Era así con todo el mundo?—Con la gente próxima a él, sí. Otra cosa eran los negocios.—¿Enemigos?—Mucha gente no perdona el éxito, y el señor Roméu lo tenía.—He oído decir que era implacable.—Con los que querían hacerle daño, los que mentían sobre algo, los que trataban de desprestigiarle o quitarle la concesión de unas obras…».


AGENDA ANUAL THE BEATLES 2019 . ALL YOU NEED IS LOVE (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

El autor ha recopilado una anécdota o efeméride del cuarteto o de sus componentes para cada día del año, muchas de ellas desconocidas para el gran público. Pedro Villa complementa la selección de Sierra i Fabra con sus muy acertadas ilustraciones para las portadillas. Un must para fans de la banda y amantes de la música en general.


LA VERITABLE HISTÒRIA DEL CAGANER (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

El Miquelet es prepara per sortir a actuar a la funció dels Pastorets. Està preparat darrere el teló, i el públic ja està assegut. Però de sobte li agafa una gran cagarrina, i no es pot aguantar. I decideix posar-se a fer la feina al costat d'un arbre. En el moment àlgid, s'obre el teló i el públic l'enxampa. Des de llavors, tothom reclama la figura del caganer i no hi ha cap pessebre que no hi sigui.


EL CD DIABÒLIC (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Un jove que viu apassionadament la música i vol arribar a ser una estrella del rock acaba de rebre una notícia que l'enfonsa: la discogràfica li torna la maqueta del que havia de ser el seu primer disc i li diu que no l'hi edita. Aquest fracàs el tanca en ell mateix: no té empenta per tocar, ni per compondre, ni per maniferstar els seus sentiments a la noia que estima... El Senyor de la Música, però, l'ajudarà a capgirar aquesta situació ja que li ven un CD molt especial, que l'ajudarà a treure el bo i millor que porta a dins.@import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);


EL CLUB DELS ESTRANYS (LECTURA FÀCIL) (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Aquest llibre està adaptat al sistema de Lectura Fàcil: una manera de fer accessible la lectura a persones amb necessitats específiques d'aprenentatge. L'Hug és tartamut i en Bernat és dislèxic, confón les lletres i els números. Els 2 amics decideixen formar un club per defensar-se dels que se'n burlen. De mica en mica, altres companys volen unir-se al Club dels Estranys.


EL QUE PENSO (SOBRE TOT) . REFLEXIONS IMMORALS DE XAVIER PI TRAPA (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

En Xavier no es conforma. Per això pensa, per això somia. I per això escriu aquest llibre. Amb frases pròpies o alienes. És un lletraferit. I amb cada paraula la seva imaginació vola. Malgrat la ciutat on viu. Les esbroncades dels pares. Les ximpleries de la seva germana. Els amors i els desamors. O els pinxos de la escola. Perquè l?important és sentir-se viu. I poder compartir-ho amb algú. No creus?


LO QUE YO PIENSO (DE TODO) . REFLEXIONES INMORALES DE JAVIER PINTO TRAPA (SIERRA I FABRA, JORDI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Javier no se conforma. No quiere ser uno más. No quiere ser una estadística. Ni llevar una etiqueta. Solo quiere ser él mismo. Por eso piensa, por eso sueña. Y por eso escribe este libro. Con frases propias o ajenas. Es un apasionado de las letras. Y con cada palabra su imaginación vuela. A pesar de la ciudad en la que vive. De las broncas de sus padres. De las tonterías de su hermana. De los amores y desamores. O de los matones del colegio. Porque lo importante es sentirse vivo. Y poder compartirlo con alguien. ¿No crees?