Vinos

LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2020 (AA.VV)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

És l onzena edició des de 2008 d un producte que, des de l anàlisi històrica de l entorn de la vinya i del seu desenvolupament des de la seva aparició a Catalunya, ha contribuït a generar un debat al voltant dels canvis que des de 1965 fins a 2008 han dibuixat una vinya catalana nova i força desnaturalitzada. En valorar l ús del concepte denominació d origen que altres llocs fan servir, els autors han tret cada any l entrellat de les deficiències d un discurs comercial que no té cap profunditat i que durant molts anys s ha encarregat de justificar qualsevol canvi a la vinya, sempre en perjudici de la història vitícola catalana. La Guia de Vins de Catalunya presenta de nou enguany els tastos a cegues d uns 1400 vins de tots els racons de Catalun ya, que els cellers aporten voluntàriament per a l anàlisi i valoració de l equip de tast; que els tasta i els puntua amb una breu descripció que ajudarà el lector a triar la millor opció per a aprofundir en el coneixement dels vins catalans. Autors: Silvia Naranjo, és una experta coneixedora del vi català, i també una gran comunicadora de tendències i novetats. La s


TOT EL QUE CAL SABER DEL NEGOCI MUSICAL (ROMERO, JOSEP M)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

Tot el que cal saber del negoci musical ofrece la información más actualizada para compositores, autores, músicos y todo tipo de artistas que quieran comprender la reciente evolución tecnológica y los mecanismos legales de la industria de la música. Es una guía imprescindible para todo aquel que desee participar en el negocio de la música.


LES EAUX-DE-VIE ET LA FABRICATION DU COGNAC (BAUDOIN, A.)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Cargando…

L'auteur a cru qu'il ferait oeuvre utile, en écrivant, sur les Eaux-de-vie et la fabrication du Cognac, un livre qui répondrait aux desiderata du négociant et du consommateur. Le premier chapitre est consacré aux différents procédés de fabrication des eaux-de-vie les plus connues: de grains et de fruits, de vins, de marcs et de lies. Dans le second chapitre, l'auteur étudie le sol, les cépages et la culture de la vigne dans les Charentes.